Efter efterrätten, hetero scen ur ”Bokklubben Basic Instinct: Carolines bok” av Desirée Coy

Följande är hämtat ur fullängdsromanen och publiceras med författare och förlags godkännande. Bokrelease preliminärt sommaren 2021.

Under tiden som Jesper plockar undan sätter jag mig i tv-rummet en trappa upp. Eller salongen som han kallar det. Sträcker ut mig och släpper ner håret helt. Ser att Jesper verkligen hunnit pyssla, det står färska blommor på bordet, musik spelar även här och vår lilla skorsstensfria spis är tänd. Otaliga kvällar har vi suttit här uppkrupna i vår stora tv-soffa med elden tänd och havets alla skiftningar utanför det stora panorama fönstret. Vid klart väder ser man över till den danska kusten, men oftast är det bara hav och de båtar som stävar genom sundet som utgör vår kuliss och det är verkligen inte illa. Utsikten får ofta ersätta tv:n som nöje och det är inte sällan som vi båda sitter i varsitt hörn av soffan och arbetar. Hade vi inte bott som vi gör, hade förmodligen min hemlängtan till Göteborg varit helt olidlig.
Jesper kommer med varsitt immigt glas och sätter sig intill mig.
”Jag tog med det sista istället för kaffe”, säger han. Vi skålar igen för att det är helg och jag njuter när de små, små champagnebubblorna exploderar på tungan. ”Vad snygg du är i den där klänningen”, säger Jesper och drar med handen över det blanka tyget. Jag ryser och skrattar till.
”Det är en kimono.”
”Åh, då skulle jag ju kunna göra såhär…” säger han okynnigt och smeker för upp ena handen längs mitt lår ”…och såhär…” Han drar isär kimonon där uppe och blottar mitt ena bröst. ”Mmmm, mera efterrätt.” Han lutar sig över mig och lapar runt bröstvårtan, som om han slickade i sig chokladmousse. Sedan nafsar han lekfullt i den. Hans hår luktar manligt gott när han frilägger mitt andra bröst och ger det sin fortsatta kur. Knuten i skärpet löses upp och plötsligt halvligger jag under honom med mina behag blottade och benen lätt särade. Detta är en dans vi båda behärskar och min kropp fylls av förväntan.
Jag vet vart du är på väg och jag väntar ivrigt.
I en smidig rörelse glider han ner och fokuserar på platsen mellan mina ben och jag bereder plats för honom. Den nätta, sömlösa trosa jag dragit på mig visar redan hur det är fatt. Jag känner hur fuktig den är när han lirkar ner den längs med mina knän, som tillfälligtvis förts samman igen. Så har jag hans underbara mun på mitt sköte. Hans tunga som vet exakt var alla mina knappar till njutning sitter så att jag kan bli redo för hans välbekanta manlighet.
Hela min kropp svarar på stimulansen och mina höfter lyfts automatiskt. Han letar sig in mellan de svullna blygdläpparna, slickar och når så äntligen fram till den lilla pärlan som längtar efter hans tunga. Varje lapande drag med den skickar signaler av njutning runt i mitt underliv. Studsar runt och återkommer till klitoris där de åter exploderar utåt i en cirkelrörelse. De mjuka låren kniper om hans huvud när han bara på några minuter tar mig hela vägen in i en snabb, pulserande orgasm. Han låter mig andas, pusta ut en stund, innan han leder in mig i sovrummet. Resten av våra kläder faller och vi kryper upp i sängen där min man nu ligger på rygg i all sin prakt. Jesper är både senig och relativt lång, både i kroppen och mellan benen. Och nu väntar hans halvresta stånd på att min mun ska göra honom lika redo som jag är. För vi är långt ifrån klara med varandra.
Med ena handen smeker jag hans pung samtidigt som jag låter den andra röra sig uppåt längs med skaftet. Jag blåser varm luft över hans ollon och det riktigt syns hur hans kön fylls ännu mer, liksom darrar till och strävar uppåt. Så fuktar jag mina röda läppar, formar dem till ett o och fångar min mans blick. Han är helt med mig. Inom mig föreställer jag hur han ser mig. En naken kvinna som vill suga honom hård. Vad skulle kunna vara bättre i hans värld?
Jag hör hur hans andning påverkas när jag biter i läpparna och väter dem med tungan. Väl medveten om att de nu är lockande och djupröda. Sedan böjer jag mig ner, utan att släppa hans blick och låter tungan cirkla runt toppen på hans ollon. Slickar så saliven verkligen smörjer in det samtidigt som mina händer smeker och retar längre ner. Jesper stönar högt och jag ler.
Det är en present till dig älskling.
Själv gillar jag känslan av det sammetslena skinnet som pulserar både i mina händer och min mun. När jag både spelat med tungan på strängen precis under ollonet och tagit det lätt i munnen, så stönar Jesper igen. Bestämt lyfter han undan mig och strax är det jag som är under honom. Vant skjuter han in en kudde under min rumpa sedan lägger han ollonet i min springa och trycker, försiktigt. Ibland kräver detta moment att vi tillför mer glid, men idag har min orgasm gjort mig våt och väl förberedd på det som väntar.
Otåligt trycker jag mig mot honom. Känslan när jag fylls av hans hårda, pockande manlighet är alltid lika tillfredsställande. Blygdläpparna följer med när han drar sig ut för att sedan komma längre in igen. Jag kvider av lust när han masserar min g-punkt och hela mitt inre, bit för bit i en ljuvlig friktion.
Gud så skönt.
Sedan täcker han min mun i en kyss där vi känner varandras smaker. Som en del av våra inre hav leker tungorna med varandra, samtidigt som våra kroppar böljar i en rörelse vi känner sedan flera årtionden. Min andra orgasm rullar in stimulerad av den inre massagen. Samtidigt känner jag hur Jesper stöter riktigt hårt och djupt i mig för att sedan komma i ett par rytmiskt, pulserande takter. Hans mun, som fortfarande är över min, blir helt sval. Det är som allt blod i hela hans kropp rusat ner i hans kön för att skapa magi och lämnat munhålan helt och hållet. Vi ligger kvar i varandras armar en stund. Tillfredsställda och avslappnade.