Middagsdejt, hetero scen ur Bokklubben Basic Instinct: Julias bok av Desirée Coy

Följande sexscen publiceras med författare och förlags godkännande. Fullängdsromanen hör till genren erotisk romance.

I handen har jag ett par höga pumps för inomhusbruk och när Olav öppnar dörren noterar han genast detta.
”Du är sannerligen en tjusig kvinna i min smak”, säger han och ger mig en snabb kyss på munnen. Kyssen är kort, men sänder ändå värme hela vägen ner i mina tår. Han tar min kappa och visar mig till en stol där jag kan sitta och byta till mina andra skor medan han fixar i köket. Doften av honom när han rör sig får mig att tänka på en gammal pojkvän.
Är det Lagerfeld han har som rakvatten?
Gott luktar han i alla fall. Och är stilig dessutom. Idag är det designerjeans med en slim fit och en skjorta med detaljer som inte är något han hittat på H&M direkt. Jag anar att en stor andel av hans inköp görs på NK.
Från stolen ser jag att hans lägenhet har en öppen och trevlig planlösning, att den förmodligen är byggd tidigt 30-tal och därmed även har högt i tak. Typiskt för hur det ser ut i hela detta bostadsområde. Ljud från en ugnslucka följt av en svag matdoft som letar sig ut från köksdelen och i bakgrunden hörs behaglig bakgrundsmusik.
”Kom och sitt i soffan med mig en stund, maten dröjer lite.”
Olav ser på mig från topp till tå med ett glittrande leende, sedan visar han mig in i ett vardagsrum som domineras av en enorm soffa i ljusgrått, puffigt tyg, fylld med kuddar i samma nyanser. Ett svart bord, en stor grå, fluffig matta och en enorm tv på väggen mittemot som just nu fungerar som stereo. Själva rummet är sammanbyggt med köksdelen och avgränsningen är en mix av en köksö och ett förhöjt matbord. Men till skillnad från det flesta sådana jag sett är detta utrustat med fyra riktigt bekväma, stoppade stolar. Allt är sobert, manligt, men samtidigt inbjudande. Ett flertal små lyktor med levande ljus gör att det känns intimt och välkomnande. Lite trivsamt dunkelt med undantag för starkare, smakfulla ljuspunkter över soff- och matbord. Dessutom har han mycket gröna växter som gör att intrycket blir flott istället för enbart tokmaskulint.
”Vad fint du gjort det”, säger jag uppskattande och Olav ler nöjt. Sedan hämtar han en flaska mousserande vin som står i en kylare på matbordet och slår upp var sitt glas till oss varpå han ställer tillbaka flaskan. Vi sätter oss i soffan, den är djup som en schäslong och skålar med varandra. Det kalla bubbliga vinet smakar fantastiskt, pärlar på tungan och slinker ner i halsen. Jag känner mig plötsligt lite blyg och letar neutrala samtalsämnen. På bordet ligger en fotobok om segling, varav en av männen på omslaget ser väldigt bekant ut.
”Är det du?”, frågar jag och Olav säger ja och slår upp boken.
Jag bläddrar och han berättar villigt om sin tid inom seglingsvärlden och hur han tävlat på elitnivå i många år. Bilderna är fantastiska. Fart, sälta, vackra båtar och dramatiska miljöer. Det är spännande och vi lutar oss in mot varandra. Olav lyfter sitt glas flera gånger för att skåla och vips är både hans och mitt glas tomt.
”Får jag fylla på?” frågar han artigt och jag nickar, varpå han reser sig och hämtar flaskan.
Han fyller glasen med mer brusigt bubbel. Men när jag lutar mig tillbaka hörs en ilsket jamande protest. En varm, mjuk kropp glider längs min rygg. Jag blir så överraskad att jag nästan tappar mitt glas och fumlar så vinet skvätter åt alla håll.
”Oj, nu har du minsann träffat Måns också”, säger Olav och föser kärleksfullt undan en stor perserkatt som omärkligt smugit sig in bakom mig. Färgen på pälsen smälter perfekt in och jag har varken hört eller sett den. Katten stannar på armstödet, jamar och ser förnärmad ut innan den med ett elegant skutt landar på mattan nedanför och med svängande bakdel försvinner ut ur rummet.
”Han är lite svartsjuk ibland…” förklarar Olav men tittar sedan okynnigt ner i min urringning där halva innehållet i mitt glas hamnat.
Detta får vi åtgärda”, säger han och tar en servett. Han låter den först dutta över överdelen av brösten, men för sedan obekymrat ner handen i urringningen och ler spefullt då den snällt töjer sig och blottar min bh. Den som är helt ny och knäpps fram.
”Men oj det har visst runnit här också, jag tror det är bäst att jag…” Med ett flinkt grepp knäpper har upp två av klänningens axelknappar så den hasar ner över axlarna och därmed blottar min bh helt. Sedan har han kvickt öppnat spärren så mina bröst släpps lösa.
Herregud vad händer? Jag borde…
Allt går blixtsnabbt. Jag är alldeles för mycket kvar i den intima stämningen och för förvånad för att protestera. Olav för kuporna åt sidan så han kommer åt att rulla båda bröstvårtorna mellan sina fingrar.
”Mmmm”, säger han nöjt och brösten lyssnar direkt och styvnar. Även jag reagerar och suckar, särskilt när han låter sina läppar omsluta den ena bröstvårtan. Då sluter jag mina ögon och låter mig falla bakåt mot ryggstödet som tar emot mig mjukt och välkomnande. Snuskiga endorfiner rusar runt i hela kroppen på ett sätt som gör mig tung och längtande.
Jag måste seriöst ta ett snack med mina bröst någon dag, de har blivit alldeles sexgalna.
De verkar utgöra en hemlig på-knapp för att göra mig upphetsad och sugen. Och värre blir det. Med sin varma mun kittlar Olav bröstvårtan, nafsar och suger sedan krävande samtidigt som han nyper och masserar den andra. Egentligen borde det göra ont men istället blir sensationerna i min kropp till små, små erotiska fyrverkerier. Om den första, lite svala kyssen, var som ett litet tomtebloss som tändes, så är det nu som en hel armada av eldgnistor som seglar runt i min kropp. Exploderar i brösten, i underlivet och i mitt huvud. Som om Olav hittat fram till den bortglömda styrpanelen för min sexuella sida när jag halvligger i hans soffa med blottade behag.
Han släpper det bröst han fokuserat på, blåser på det så att det blir som en iskall bris i det våta och upphetsade. Vårtgården styvnar omedelbart och jag ryser. Med tungan lapar han mellan brösten, slickar i sig vinet och smaken av min hud för att sedan ge det andra bröstet samma kur som det första. Ett mjukt sugande och bitande. Den andra hårda bröstvårtan rullar han mellan fingrarna, drar lite i den, och jag kan inte hålla tillbaka ett lågmält stön och glider ännu längre ner i soffans djup medan Olav fortfarande står med knäna på soffan lutad över mig. Hans mun söker sig upp längs min hals, sakta, sakta vandrar hans fuktiga läppar mot min mun. Samtidigt är hans händer precis överallt, på mina bröst, på min nacke och… Exakt i samma stund som hans läppar når mina känner jag hans ena hand på mitt lår, precis under klänningsfållen. Hans företagsamhet gör min kropp följsam. Den gungar under oss som en medgörlig liten segeljolle som han enkelt kan styra med vänsterhanden. Olav kysser mig lätt och försiktigt och lika lätt smeker hans hand mot det glatta nylonet, upp över kanten på mina stayups och fortsätter att vandra mot den lena huden på låret och upp mot mina trosor. Även dessa är nya för dagen. Samma tunna, lyxiga spets som i bh:n han nyss knäppt upp.
”Se där ja”, mumlar han nöjt, med hundraprocents säkerhet medveten om både prislapp och kvalitet på spetsen.
Smeksamt låter han handen glida över mitt kön. Det tunna tyget gör det hela bara nästan mer upphetsande och jag känner mig andlös. Hjärtat slår så häftigt att varje droppe bubbel verkar dunsta ur min kropp. Handen smeker fram och tillbaka, nu känns det rent retfullt och när han slutligen låter några fingrar glida in under spetsen blir det nästan som en befrielse. Fingrarna känner mjukt in alla mina våta veck, masserar över klitoris och glider sedan in i mig, utan motstånd. Just nu känns det som om alla mina nerver befinner sig i underlivet. Plötsligt är det som allt blod i huvudet rusar ner dit för att fylla mitt kön med extra känsel och njutning. Jag stönar. Han stönar.
”Åh, så härligt våt du är.” säger Olav med en röst som är tjock av upphetsning.
”Jag tror minsann att lilla fröken tycker om när jag leker med henne…” fortsätter han och låter munnen och ena handen åter ägna sig åt mina bröst samtidigt som han pullar mig med två fingrar inne och en bestämd tumme över min klitoris.
Det är ingen dialog längre, han spelar på min kropp i total harmoni och mitt kön svarar och rinner som en norsk fjällbäck under hans skickliga behandling. Mina egna overksamma armar får plötsligt kraft och jag för otåligt bort Olavs händer och huvud. Hans hand innanför trosan gör det för trångt och jag lyfter beslutsamt på rumpan och drar upp klänningen mot midjan samtidigt som jag drar av mig trosorna helt och lägger dem bredvid mig i soffan. Med denna korta ansträngning är resten av min initiativförmåga borta. Blodet bultar i mitt underliv och mina armar känns enbart i vägen nu när både mitt kön och mina bröst ligger som hans eget nöjesfält.
Välkommen. Det känns som om herrn tänker prova alla attraktioner.
Olav tittar på mig och ler som om han hörde mina förbjudna tankar. Sedan för han upp mina armar så de vilar över mitt huvud och dyker själv ner med ansiktet precis där jag vill ha honom. Hans tunga suger in min lilla svullna pärla och slickar sedan på den, fortfarande retfullt. Leker omsorgsfullt med varje veck som omger den. Fast just nu är jag så svullen att allt känns som en överkänslig zon av lust där Olavs korta skägg blir som en extra sensation som stimulerar mot mitt känsliga kön. Samtidigt som han slickar mig leker händerna med brösten. Skickligt leker han fram en elektrisk ström i min kropp av hårt och mjukt som får en orgasm att byggas upp. Det är så förbaskat skönt att jag vill hänga kvar i känslan i evighet samtidigt som jag vill komma nu.
Den retfulle norrmannen läser emellertid min kropp som en öppen bok och avbryter sitt lapande. Istället flyttar han sig upp till mitt ansikte och kysser mig igen, men denna gång mera hetsigt. Han är fuktig hela vägen upp över näsan och doftar av villig kvinna. Smakar lite sött och salt av mina egna safter. Smaken av mitt inre hav gör mig ännu mer otålig.
”Ta mig!”
Orden bara trycks ut ur min mun. Jag längtar så jag kvider och vrider mig och Olav har redan räknat ut vad jag behöver. Han reser sig och knäpper upp sin skjorta och blottar en vältränad bringa utan ett hårstrå på. Därpå låter han byxor och kalsonger falla och avslöjar ett styvt och hårlöst kön. Så sätter han sig tillrätta långt bak mot ryggstödet i soffan och med sin ena hand smeker han sig själv så hans manlighet lydigt reser sig hela vägen, helt utan brådska och drar med bestämda drag förhuden upp och ner så hela lemmen fylls av kraft.
”Nu ska du få rida min stiliga kuk lilla fröken, rida som du aldrig gjort förut med din våta lilla fitta.”
Det sista viskar han samtidigt som han glider ner intill mig igen i soffan och drar mig intill sig så att jag hamnar i hans knä med klänningen lätt lyft, sittandes precis över hans resta kön. Jag som tidigare bara lärt mig att ligga lydigt för husfridens skull eller älska mer konventionellt med ljuset släckt med en man som aldrig kallat sitt kön för något annat än Petter-Niklas, hamnar återigen i ett helt nytt läge. Ett läge av spontant sex och runda ord som nya steg i min erotiska resa. Här är jag en varelse av lust och möjligheter. En kvinna som vill tas och ta för sig och som är redo att lära sig nytt i erotikens bok. Visserligen var det länge sedan jag befann mig i denna position, men fortfarande minns jag att jag tycker om att rida.
Mina känsliga bröstvårtor hamnar precis i höjd med Olavs mun och han är inte sen att utnyttja tillfället att girigt suga in först den ena och sedan den andra. Mina höfter styr samtidigt in mig över hans stånd.
Ta mig hårt!
Tanken kommer utan att jag styrt den och jag rodnar. Jisses, vad tänker jag. Men jo, jag tänker precis så. Tagen. Påsatt. Knullad.
Ollonet nosar först mot min bakre ros, allt är glatt och vått, men slukas sedan av mina yttre läppar. Lika girigt som Olavs suger på mina bröst, suger de in början av den runda, lena toppen. Sakta sänker jag mig ner över den. Det tar emot, men bara ytterst lite och vätan hjälper till första biten innan jag åter behöver glida uppåt. Jag låter mina egna safter smörja hela honom medan jag glider upp och ner. Efter några drag är allt smort.
Så himla skönt!
Och jag glider ner, känner att han bottnar, roterar mitt underliv så min klitoris gnuggas mot hans varma, sköna hud. Han stönar.
”Rid nu”, säger han och jag lyder honom villigt. Först några hetsiga drag, snabbt hela vägen upp och ner. Sedan lugnare rörelser. Medan han kysser mig djupt rider jag honom och njuter av friktionen när både bröst gnuggas mot bröst och kön mot kön. Upp och ner, ut och in.
Herregud jag bara dör så skönt.
Långt inne i mig börjar min trappa mot njutning åter byggas upp och jag låter de små lätta pirrande anslagen på vägen mot min njutning få styra mina rörelser. Olavs händer på min rumpa eller bröst blir bara till hjälpackord och takthjälp. Mitt behov av att känna hur han masserar min svältfödda grotta från insidan är huvudinstrumentet. Och kroppens hunger gör att jag rider än mer aktivt, än mer intensivt, njutande i varje rörelse. När Olavs giriga mun hårt suger in mitt ena bröst igen är det som en bensinslang blåser in bränsle över min orgasm och jag känner hur jag kommer. Först tvekande. Sedan. Hårt.
Pulserna i underlivet, i låren och höfterna. Som i dimma känner jag hur Olav greppar mina höfter och kysser mig igen. Han går från att vara alldeles varm i munnen till att bli kall samtidigt som han släpper ut sin säd i rytmiska stötar långt in i mig. När orgasmerna är över sitter jag kvar i hans knä, så nära som det går, och bara darrar. Han säger ingenting utan sveper en filt över oss och håller ömt om mig. Som om han förstår vilken annorlunda upplevelse detta varit för mig. Tiden har stannat och det bultar milt och tillfredsställt i mitt underliv. Som små kvarvarande glödkorn som surrar kring där nere medan vi sitter huvud mot axel här en bit upp. Det är som vi skapat magi tillsammans.

Vill du läsa eller lyssna på hela Bokklubben Basic Instinct: Julias bok av Desirée Coy så hittar du den hos din leverantör av e-böcker och ljudböcker, t ex här. Boken kategoriseras som erotisk romance.