Smekmånad, hetero scen med swingers ur ”Begär: oanständiga berättelser” av Malva B

Utdrag ur novellen ”Smekmånad” från Begär: oanständiga berättelser av Malva B, publicerad med godkännande från författare och förläggare.

Le Glamour är elegant. Det känns som om jag befinner mig i en italiensk inredningsbutik vid Stureplan, där försäljarna är influgna toppmodeller från Paris och New York. Tänk vad lite smink och snygga, svarta, kläder kan göra! Inte en enda bilring eller rynka så långt ögat når. Nakna människor är antagligen det mest osexiga som finns, och jag är ytterst tacksam för att alla gäster har kläder på sig. Stora ytor ger ett luftigt intryck, trots att det måste vara över femhundra gäster i lokalen. Alla är vänliga. Ler. Jag trivs.

Vi hämtar vår välkomstdrink i baren och sjunker ned i varsin lila plyschfåtölj. Smuttar. Drinken smakar saft. Bartendern har snålat med alkoholen. Men saften är god och placeboeffekten fungerar lika bra som riktig sprit.

Jonathan dansar bra, men inte gärna. Det kräver en stunds övertalning att få med honom upp på dansgolvet. När José och Diana inte har dykt upp efter en halvtimmes dansande, blir Jonathan otålig och tycker att vi ska pröva lyckan själva. I källarvåningen. Vi har hört att det är där som aktiviteterna pågår.

Jag tar ett stadigt tag i ledstången och trippar osäkert nedför trappstegen i mina högklackade skor. Ett i taget. Det känns som när jag var liten och skulle sova över hos bästisen för första gången. Det var skitjobbigt att bli lämnad ensam av mamma, men man visste att man måste stanna kvar, för så småningom skulle det bli roligt och man skulle ångra sig hela livet om man inte vågande.

Halvvägs ned stannar jag och tittar på Jonathan. Han ser lika skrämd ut som jag. Vi trycker varandras händer och efter vad som känns som en evighet möts vi av två svartklädda vakter på nedre planet. De kontrollerar att ingen smugglar in sprit eller är alltför berusad och att reglerna följs: Till avdelningen på höger sida är endast par välkomna. Ensamma killar måste ta till vänster.

Vi bestämmer oss för att ta ett varv till höger först. Det är som att gå in i en labyrint bland ett tiotal mycket höga, breda sängar med tjocka madrasser. På varje madrass ligger minst tre, fyra par omslingrade i komplicerade ställningar. I det svaga ljuset är det omöjligt att se vilken kroppsdel som tillhör vem. Termen orgie har helt plötsligt fått ett innehåll. Det är som att se porrfilm på IMAX. Fast bättre. Mänskligare. Porrfilmens plastiga huvudpersoner, melodramatik och mekaniska upprepningar har klippts bort. Det luktar nytvättade lakan.

En man i tjugofemårsåldern slår ut med armarna och svär på franska när prestationsångesten tar över. Hans flickvän, som är upptagen med en jämnårig kvinna alldeles intill, skyndar fram och hjälper honom att komma igång igen. En något äldre man klappar killen vänligt på axeln och mumlar något i hans öra. Ungefär som en fotbollsspelare tröstar sin lagkamrat. Jag kämpar för att hålla munnen stängd och inte stirra.

”De vill att vi ska titta”, säger Jonathan och försöker låta världsvan, när jag i missriktad respekt vill strosa vidare.

Han kramar min hand och jag fylls av värme. Gentemot honom och alla omkring mig. Slappnar av. Madrasserna omsluter mig inte bara fysiskt. De absorberar alla störande ljud som snön om vintern. Det känns som att vaggas i en kokong.

Vi lutar oss mot en vägg. Jonathan håller om mig bakifrån. Smeker min mage. Mitt lugn blir till upphetsning. Han försöker få ned handen under min tighta, korta jeanskjol, men hamnar istället i en av kjolens många fickor. Jag hjälper honom att hitta rätt.

I sängen bredvid står en man på knä och knullar en kvinna bakifrån. Själv suger hon av killen mittemot. Han håller sina händer om hennes huvud. Hjälper till att hålla rytmen. För ett ögonblick möts våra blickar. Trots avståndet mellan oss känner jag mig delaktig. Jag blundar och låtsas att det är hans fingrar jag känner. Det är som om han läser mina tankar, för när jag öppnar ögonen igen sträcker han ut handen i en välkomnande gest. Jag njuter av hans uppmärksamhet, men vågar inte ta emot inviten. Jag rodnar och ruskar på huvudet. Han ler och ger mig en slängkyss.

Ett styng av dåligt samvete för mig tillbaka till verkligheten. Jonathan verkar inte ha märkt något, men jag vänder mig ändå om och kysser honom. Borrar in mig i hans trygga famn som om jag var rädd att bli bortförd av vackrare, intressantare män som kommer att älska mig bortom förnuftets gräns. Jonathan stryker mig över ryggen som han brukar göra när jag är ledsen.

Efter en stund tar kåtheten över och han drar upp min kjol. Jag har följt Josés instruktioner och lämnat trosorna hemma. Tanken på hur okända mäns blickar följer Jonathans rörelser över min bara stjärt får min hud att knottra sig. Jonathan återvänder ivrigt till mitt sköte och vänder mig om. Skyndar till med sina fingrar för att ta emot det varma, våta. Stoppar sedan fingrarna först i sin egen mun, därefter i min. Mannen mittemot fixerar min blick. Slickar sig om munnen. Jag kommer på mig själv med att göra detsamma.

Jonathans kön trycker på genom jeansen. Jag öppnar hans gylf och känner den sammetslena kuken dunka mot min bara hud. Jonathan puttar mig försiktigt framåt. Mannen mittemot sträcker återigen ut sin hand och den här gången tar jag emot den. Det får bära eller brista.

Han drar upp mig i sängen. Håller fast mig om midjan. Kysser mig våldsamt i hela ansiktet. På halsen. Virar sin tunga runt min. Det är svårt att hålla balansen, trots att jag står på knä och Jonathan håller ett stadigt tag i mina skinkor. Han håller isär dem för att komma åt mitt sköte bakifrån. Slickar min klitoris tills den blir hård. Jag kan inte hålla mig längre. Jonathan kan inte suga ur allt som strömmar ut mig. Jag efterlämnar en våt fläck på lakanet, innan jag sjunker ihop i fosterställning.

Här kan du lyssna eller läsa mer om detta världsvana par på semester i swingersparadiset i Frankrike plus andra noveller ur Begär: oanständiga berättelser av Malva B:
Adlibris
Bokus
Storytel

Info om Malva B hittar du här, bland författarintervjuerna hos mig och framförallt på hennes hemsida: www.malvab.com.