Omdömen, Hettan i december

Din bok är så mycket mer än en erotisk roman, den är en härlig feel-good med en intelligent intrig. Ditt språk och din gestaltning är i en klass för sig. Men man får lyssna på ”Hettan” på egen risk. Den är upphetsande till tusen – och man måste begränsa lyssnandet.
Grattis, du har skrivit boken som har ALLT – och lite till…
skriver författaren Birgitta Backlund på Facebook 2020-02-12

”Oh My god! Imponerad är nog bara förnamnet av vad jag är över denna bok. (…) Har du inte läst denna fantastiskt upphetsande bok så gör det nu!!! 5 gripar av 5.”
Ja, ni kan ju föreställa er min glädjedans när jag läste Cissi Grips blogg.

”Jag har fått förhandslyssna på ”Hettan i december” som är utgiven av Bonnier Bookery. En erotisk berättelse där relationer får spela en stor roll. Triangeldrama – heta känslor – med tre helt olika personligheter. Jag har nog aldrig rodnat så mycket åt en bok tidigare 🙈 skriver Bettans boktips.

”… jag är glad att jag tackade ja till den här nya upplevelsen! Det var spännande och jag tror att många som letar den här typen av böcker kommer tycka om den” skriver Vargnatts bokhylla i sin superfina recension.

”… språket var målande, sexscenerna fint beskrivna …” skriver bloggerskan Denise på ramblingoutloud som i övrigt tycker det var lite för mycket stora känslor för hennes smak, men hon rekommenderar boken till den som vill ha erotiska berättelser fyllda av känslor, Instagram 2020-02-11

” … har verkligen lyckats med sexet, mycket välskrivet. Bra och smart varvat med vad karaktärerna ”gör”, men oxå, tänker och känner och andra förnimmelser, drar ut på scenerna bra, snyggt, helt enkelt” mejlade en läsare som vill vara anonym.

Provlyssna på ”Hettan i december” här